This is a past event. Registration is closed. View other South African Dental Association events.
  • Mar

    29

05:30 PM
06:00 PM
06:30 PM
07:00 PM
07:30 PM
08:00 PM
08:30 PM
09:00 PM

Main Schedule

Registration
30 min

Read more

AGM
30 min

Read more

Snack Break & Traders
45 min
Optimising anterior Aesthetic outcomes
JP Steyn
45 min

Read more

Use of guided surgery and restorative options
JP SteynJP Steyn
60 min

Read more

Registration

Wednesday Mar. 29 - 05:30pm - 06:00pm (30 min)

AGM

Wednesday Mar. 29 - 06:00pm - 06:30pm (30 min)

Snack Break & Traders

Wednesday Mar. 29 - 06:30pm - 07:15pm (45 min)

Optimising anterior Aesthetic outcomes

Wednesday Mar. 29 - 07:15pm - 08:00pm (45 min)

Speakers

Use of guided surgery and restorative options

Wednesday Mar. 29 - 08:00pm - 09:00pm (60 min)

Speakers
No results for the selected filters.